Sweet As The Moment When The Florice Went "Pop" - I Love You

Restaurang i Solna

Det är kul när man hittar nya ställen som man tycker om att äta på. Det finns ju så många bra ställen som man kan gå till och det poppar ständigt upp nya ställen. Ja det är kul när man hittar sina favoriter och där man känner att man vill fortsätta att gå till. Det är ju kul när man har hittat ett sånt ställe och tycker att det är kul. Ja man kan kolla upp lite nya ställen lite då och då.

Mat som man tycker om

Ja det är toppen att hitta nya rätter som man inte har provat på innan och som man känner är det som man vill ha och som man tycker om. 
Jag vill gärna prova på nya rätter och få nya smaker mest hela tiden så då är det ju väldigt smidigt att kunna gå till nya ställen och hitta nya restauranger som man kan äta på. Det kan vara att gå på restaurang i solna där kanske man har hittat sin nya favorit som man känner att där kommer man att bli en stammis. Ja det finns en hel del som man kan göra och hitta på.
Sen så är det kul när man smakar på saker som man aldrig tidigare har smakat och som man verkligen tycker om. Det gäller att man ser till att det finns bra och roliga saker som man kan göra och med mat så blir det aldrig tråkigt för det finns ständigt nytt och mer spännande saker som man kan göra.
Och man vill ju gärna ta med sig familj och vänner när man ska äta ute så att man kan glädjas ihop och få fina minnen tillsammans. Så det är ju ett tips till alla som vill och önskar att det finns saker som man kan göra och som man vill prova på.